News

On this page you can find news from and related to companies within the Lekkerkerker Groep.

Lebo Kaas en Kasi Food nu Lekkerkerker Food!

14/06/2021

Lebo Kaas en Kasi Food hebben de krachten gebundeld en gaan vanaf nu naar buiten treden onder 1 naam, Lekkerkerker Food.

Read more

Lebo Kaas lanceert plantaardige productlijn

23/12/2020

Kaas van planten, het kan écht!

Wij geloven dat zuivel en plantaardig naast elkaar kunnen bestaan. Onze directeur Mariska Lekkerkerker deelt in een artikel van OnderNamen haar visie op de strategische keuze voor de lancering van Lebo Plantz, hét vegan alternatief voor roomkaas! Lees het artikel voor meer informatie!

Read more

Verkoop Zuivelmakers Yoghurttap concept aan Boermarke

18/11/2020

Read more

Bestel Lebo Cheezer® nu online!

14/05/2020

Onze Lebo Cheezer® webshop is live! Vanaf nu kunt u ook online onze kant-en-klare Lebo Cheezer® saus met échte kaas bestellen. Deze pure kaassaus is heerlijk bij friet, hamburgers, hotdogs en andere snacks. Daarnaast is de saus ook perfect als basis voor frietgerechten met verse toppings. Verkrijgbaar in drie populaire smaken: Cheddar, Chilli en Gouda.

Read more

Kerstevent 2019

16/12/2019

Afgelopen zaterdag vond het jaarlijkse kerstevent plaats. Wij kijken terug op een geslaagd event. Bedankt voor jullie aanwezigheid.

Read more

Volg DFM Auctions nu ook op linkedIn!

26/06/2019

De DFM website is al enige tijd live, tijd voor een LinkedIn pagina. Blijf op de hoogte van alles rondom DFM Auctions en volg ons op LinkedIn. Zoek op DFM auctions en je komt ons tegen of gebruik onderstaande link.

Read more

Dag van de Techniek 2019 Geslaagd!

19/06/2019

Zaterdag 15 Juni zijn onze medewerkers Jeroen en Willem bij het Cals College in IJsselstein geweest om techniek te promoten onder de scholieren (10-16jaar). Zij konden door middel van een revisie uitdaging een echte LDFE rolmaat verdienen. Er was veel interesse. Ons bezoek is dan ook zeker voor herhaling vatbaar.

Read more

Lekkerkerker Groep maakt moeilijke keuze om te stoppen met de activiteiten van De Zuivelmakers

07/03/2019

We zijn met De Zuivelmakers (voorheen Natuurhoeve) al jaren een vertrouwd gezicht in Benschop en omgeving. Het is dan ook met pijn in het hart dat wij hebben besloten te stoppen met de productie bij De Zuivelmakers.

Read more

Update pilotproject duurzaam melkveebedrijf in Bangladesh

15/02/2018

Tijdens het jubileumfeest in 2016 van directeur-eigenaar Kees Lekkerkerker zamelden we met de Lekkerkerker Groep 11.000 Euro in voor Solidaridad. Dit bedrag werd geïnvesteerd in de ontwikkeling van een professioneel dier- en milieuvriendelijk melkveebedrijf in Bangladesh, waarin de melkproductie van meerdere kleine boeren wordt samengevoegd. Tijd voor een update van Solidaridad over dit project!

Read more

Kaasthee?! Dé nieuwe sensatie! Lebo lanceert het als eerste in Nederland

05/01/2018

Amsterdam & Lopik, 5 januari 2018 - Lebo Kaas zet kaasthee ofwel Cheese Tea in Nederland op de kaart. In Azië is dit al een aantal jaren een enorme hit. Inmiddels is deze trend overgewaaid naar Amerika en Europa. En tijdens de Horecava is deze smaaksensatie dus ook te proeven in Nederland. IJsthee met een romige laag verse roomkaas met zoete en zoute smaaktonen, ook zo benieuwd hoe dit smaakt?!

Read more

Open Dag Lekkerkerker Dairy & Food Equipment groot succes!

21/06/2017

De Open Dag van Lekkerkerker Dairy & Food Equipment afgelopen zaterdag was een groot succes! Mede dankzij de goede organisatie van industrieterrein De Copen waren er op 17 juli heel veel bezoekers. Zij hebben tijdens de rondleiding door de fabriek (5.000 m2) allemaal kunnen zien hoe wij voedingsmiddelen- en zuivelmachines maken en opknappen. Maar ook de verse roomkaas van Lebo Kaas en de verse hangop yoghurt van De Zuivelmakers geproeft. We hebben veel positieve reacties ontvangen en willen iedereen bedanken voor hun komst. Wellicht tot volgend jaar!

Read more

Open Dag Lekkerkerker Dairy & Food Equipment

19/05/2017

Op 17 juni 2017 organiseren we een open dag bij Lekkerkerker Dairy & Food Equipment. Van 10:00 uur tot 15:00 uur is iedereen welkom op Handelsweg 2 in Lopik. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd:

  • Krijg een rondleiding door de fabriek (5.000 m2) waar dagelijks ruim 50 man personeel aan het werk is. Wij leggen uit hoe wij voedingsmiddelen- en zuivelmachines maken en opknappen
  • Maak kennis met het bedrijf, ons personeel en de verschillende functies die er zijn
  • Proef de verse roomkaas van Lebo Kaas en de verse hangop yoghurt van De Zuivelmakers, onze zusterbedrijven
    En nog veel meer!

Iedereen is welkom en voor de kinderen is er een speelpaleis. Wij zien u graag de 17e!

Op deze dag zijn er nog meer bedrijven geopend op industrieterrein De Copen, meer informatie daarover is te vinden op deze website: decopen.nl

Read more