Werken bij

De Lekkerkerker Groep is een succesvol internationaal familiebedrijf midden in het Groene Hart. Ruim 40 jaar geleden gestart en nu een organisatie met meerdere productiebedrijven en circa 200 medewerkers. Van verse melk maken wij roomkaasproducten en diverse kaas- en zuivelproducten bij Lekkerkerker Food. Daarnaast demonteren, reviseren, verkopen en installeren wij wereldwijd zuivelprocessing- en verpakkingsmachines en complete fabrieken bij Lekkerkerker Dairy & Food Equipment. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop!

Storings- en onderhoudsmonteur

40 uur

Spreekt afwisselend werk bij onze zuivelbedrijven aan apparatuur, machines en installaties je aan?

Lees meer

Junior monteur

40 uur

Wil je een vakman worden en werken aan machines die de hele wereld overgaan?

Lees meer

Monteur Machinebouw

Fulltime

Vind je het leuk om tweedehandse machines te reviseren, zodat ze weer als nieuw de deur uitgaan?

Lees meer

Medior buyer

40 uur

Wil jij als technisch inkoper werken bij een succesvol no-nonsens bedrijf dat internationaal al 25 jaar staat voor vakmanschap, kwaliteit en innovatie? Dan is de functie van medior buyer -machineonderdelen en componenten- bij Lekkerkerker Dairy & Food Equipment misschien wel jouw volgende carrièrestap!

Lees meer

Teamleider productie (food)

36-40 uur

Ben jij een ervaren en energieke teamleider die het beste uit zijn team haalt en die kan zorgen voor een optimaal productieproces? Lees dan verder want dan is deze vacature wellicht jouw nieuwe baan!

Lees meer

Operator food

36 uur - 40 uur

Wil jij een baan waar een dag nooit hetzelfde is? En ben jij geïnteresseerd in het verantwoordelijk zijn en het realiseren van de productie van verschillende kaas producten? Lees dan verder want dan is deze vacature wellicht jouw nieuwe baan!

Lees meer

Operator food (parttime)

20 uur

Ben je op zoek naar een uitdagende functie en vind je een goede work-life balance belangrijk?

Lees meer

Productiemedewerker food

36-40 uur

Ben jij een zelfstandige en vitale productiemedewerker met aandacht voor kwaliteit en hygiene? Lees dan vooral verder wellicht is deze vacature jouw toekomstige baan!

Lees meer

Werkvoorbereider

36 uur

Ben jij al een aantal jaar werkvoorbereider, wil je jezelf graag verder ontwikkelen, en je kennis en competenties graag toepassen in een (nieuwe) omgeving?

Lees meer

Medewerker quality control

36 uur

Wil jij ervoor zorgen dat de kwaliteit van onze kaasproducten op een hoog niveau blijft? Lees dan verder!

Lees meer

Teamleider QC

36 uur

Wil jij ervoor zorgen dat het QC team top presteert? Lees dan verder!

Lees meer