Werken bij

De Lekkerkerker Groep is een succesvol internationaal familiebedrijf midden in het Groene Hart. Ruim 40 jaar geleden gestart en nu een organisatie met vier productiebedrijven en circa 200 medewerkers. Van verse melk maken wij roomkaasproducten en diverse kaas- en zuivelproducten bij De Zuivelmakers, Lebo Kaas en Kasi Food. Daarnaast demonteren, reviseren, verkopen en installeren wij wereldwijd zuivelprocessing- en verpakkingsmachines en complete fabrieken bij Lekkerkerker Dairy & Food Equipment. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop!

Teamleider Engineering Mechanical & Electrical

Fulltime

Een mooie stap voor een leidinggevende Engineer die graag werkt bij een no-nonsense bedrijf dat staat voor vakmanschap, kwaliteit en innovatie. Breng je zowel je mechanical als electrical know-how mee én ervaring als technisch projectleider, dan zijn we op zoek naar jou.

Lees meer

Logistiek Medewerker

Fulltime

Op zoek naar een leuke functie als Logistiek Medewerker? Bekijk snel de vacature!

Lees meer

Junior monteur

Fulltime

Wil je een vakman worden en werken aan machines die de hele wereld overgaan?

Lees meer

Monteur Machinebouw

Fulltime

Vind je het leuk om tweedehandse machines te reviseren, zodat ze weer als nieuw de deur uitgaan?

Lees meer

Service Engineer - Internationaal werkzaam

Fulltime

Ben je op zoek naar een leuke baan als allround service engineer? Lees dan gauw verder.

Lees meer

Storings- en Onderhoudsmonteur

Fulltime

De Lekkerkerker Groep heeft een mooie vacature voor een storings- en onderhoudsmonteur. We bieden je de mogelijkheid om je als monteur verder te ontwikkelen in een functie met veel variatie en uitdaging.

Lees meer