Junior Accountmanager

20/06/2018

Wil je de lekkerste toetjes en mooie kaasproducten in de markt zetten?

De Lekkerkerker Groep zoekt een junior accountmanager.

Standplaats: provincie Utrecht (Lopik)

Wat ga je doen

 • Je maakt als junior accountmananger deel uit van een gedreven salesteam, waarbinnen je jezelf zal richten op de Foodservice markt, met de merken Lebo Kaas en De Zuivelmakers.
 • Voor het merk Lebo roomkaas zal je in nauwe samenwerking met de accountmanager gericht grossiers en eindklanten bezoeken.
 • Het doel hierbij is om een relatie op te bouwen en vanuit deze relatie te kijken waar de kansen liggen. Je bent verantwoordelijk voor de sales van Lebo producten. Dit kan door directe sales of het via onze partners/grossiers aanbieden van Lebo producten.
 • Activatie is mogelijk door het organiseren van een Lebo product demonstratie in samenwerking met onze eigen culinaire chef. Mogelijk voor het salesteam van de grossier, of voor de horeca eindverbruikers in samenwerking met een grossier.
 • Verder zal je voor De Zuivelmakers het yoghurttap concept behartigen, door in nauwe samenwerking met de accountmanager yoghurttaps te plaatsen en op te halen. Daarnaast ondersteun je dit unieke concept richting de Foodservice relaties die werken met dit concept.
 • Uiteraard verwachten wij ook dat je de klantenadministratie op orde houdt door NAW-gegevens van grossier en eindklanten bij te houden en aan te vullen, prijzen uit de markt te noteren en de overige nodige administratie rondom de yoghurttap bij te houden.

Wat breng je mee

Gedrevenheid, teamspirit en plezier om elke dag het beste uit je zelf en de merken die je vertegenwoordigd te halen. Als junior accountmanager zie je kansen en ben je in staat om duurzame relaties op te bouwen met klanten die graag werken met de producten van Lebo roomkaas en De Zuivelmakers, je:

 • Hebt een Hbo werk- en denk niveau.
 • Bent in staat jouw werkzaamheden zelf in te plannen, waardoor je op een effectieve & kwalitatieve wijze je afspraken kan maken en resultaat kunt boeken.
 • Hebt drie tot vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare commerciële functie binnen de Foodservice markt.
 • Hebt ervaring met acquisitie, onderhouden en uitbreiden van relaties.
 • Hebt interesse en passie voor zuivel.
 • Beheerst de Nederlandse taal.
 • Hebt een echte winnaarsmentaliteit.

Wat we je bieden

Je komt te werken bij een succesvol internationaal familiebedrijf, waar loyaliteit en passie een grote rol spelen. Ga je bij ons aan de slag, dan ben je verzekerd van een baan waarin je zelfstandig werkt, veel verantwoordelijkheid kunt krijgen en kunt groeien in de functie van junior accountmanager. Je kunt bij ons het verschil maken en werken aan ontwikkeling en innovatie.

De lijnen zijn kort en de werkomgeving is prettig en informeel. Kwalitatief, innovatief, duurzaam, betrouwbaar en flexibel zijn de kernwaarden van waaruit we denken en handelen. Continu verbeteren, eigenaarschap en plezier & samenwerking staan centraal bij de ontwikkeling van onze organisatie én medewerkers.

Je salaris is gebaseerd op de zwaarte van de functie van junior accountmanager en je ervaring en opleiding. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Je werktijden zijn flexibel en de dagen in overleg in te vullen.

Over ons bedrijf

De Lekkerkerker Groep bestaat uit 4 bedrijven, waarvan drie productiebedrijven in de zuivel en één bedrijf waar wereldwijd zuivelprocessing- en verpakkingsmachines en complete fabrieken worden gereviseerd, verkocht en geïnstalleerd. Er werken bij onze organisatie circa 200 mensen.

Onze bedrijven in de zuivel, De Zuivelmakers, Lebo Kaas en Kasi Food, zijn gespecialiseerd in de productie van verse roomkaas, yoghurtproducten, zoete desserts, diverse (smelt)kaasproducten en kruidenboter. De producten worden met veel passie en enthousiasme door ons team gemaakt en geleverd aan de consumentenmarkt, food-service en industriële markten in de Benelux en Duitsland. Hierbij wordt een duale strategie van private label en eigen merken gevolgd. Naast het reguliere assortiment worden er thematische producten geleverd, voor bijvoorbeeld feestdagen en seizoenen.
Door de brede kennis van zuiveltechniek en zuivelproducten binnen onze groep is er veel ruimte voor innovatie en productontwikkeling. De grootte van de onderneming, korte lijnen en een flexibele houding zorgen ervoor dat er snel keuzes worden gemaakt en op de vraag van de markt kan worden ingespeeld.

Lekkerkerker Dairy & Food Equipment B.V. is gespecialiseerd in gebruikte machines. Wij bieden complete revisie van gebruikte A-merk machines aan, maar een machine controle of het leveren van machines in de conditie zoals die op voorraad staan, behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast verkopen we nieuwe units en productielijnen, veilen we gebruikte machines en verzorgen we complete projecten, inclusief gebouw-engineering, transport van machines, installatie, opstart en training van medewerkers. Omdat voor elke klant een nieuwe machine wordt ontwikkeld, is iedere machine uniek. De volledige engineering wordt in huis uitgevoerd.

Meer weten of solliciteren?

Heb je vragen over deze functie of wil je solliciteren? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op. We kijken met belangstelling uit naar je reactie!

Neem ook eens een kijkje op onze website: https://www.lekkerkerkergroep.nl

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG).

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Uploaden

Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld. Na verzending van dit formulier ontvang je een automatische bevestiging. Indien je geen bevestiging ontvangt, stuur dan een mail naar de afdeling Personeel & Organisatie: vacature@lekkerkerker.nl

Terug naar vacatures