Junior monteur

28/06/2017

Wil je een vakman worden en werken aan machines die de hele wereld overgaan?

Lekkerkerker Dairy & Food Equipment te Lopik zoekt een leergierige Junior monteur

Standplaats: provincie Utrecht

Wat ga je doen

Als Junior monteur reviseer je delen van machines en soms zet je ook complete machines in elkaar. Aan de hand van voorbeelden, tekeningen, foto’s en uitleg van je leidinggevende, stel je zelfstandig of samen met collega’s onderdelen voor machines samen en monteer je deze. Ook het demonteren en verzendklaar maken van machineonderdelen of gehele machines hoort bij je takenpakket. Wij werken aan grote en kleine projecten Het fysiek verzamelen van materialen en het materiaal op locatie leggen in het magazijn hoort ook bij je werkzaamheden.

Als je net van school komt of wellicht al enige ervaring hebt, is dit een geweldige baan om je te ontwikkelen tot een allround vakman. In deze functie combineer je werktuigbouwkunde en elektronica met elkaar. Mensen associëren de functie van monteur vaak met iemand die handig is met zijn handen, maar het vak is zo veel breder. Het is een manier van denken en handelen, hoe kijk jij naar een machine en hoe ga je op een inventieve manier om met de uitdagingen die je bij het (de)monteren tegenkomt.

Wat breng je mee

We komen graag met je in contact indien je beschikt over:

  • Een opleiding op tenminste MBO niveau 2, richting mechatronica.
  • Een passie voor techniek.
  • De kennis om tekeningen te lezen.
  • Rijbewijs en vervoer (gezien de ligging van ons bedrijf op bedrijventerrein De Copen in Lopik).

Over ons bedrijf

Lekkerkerker Dairy & Food Equipment B.V. is gespecialiseerd in gebruikte machines. Wij bieden complete revisie van gebruikte A-merk machines aan, maar een machine controle of het leveren van machines in de conditie zoals die op voorraad staan, behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast verkopen we nieuwe units en productielijnen, veilen we gebruikte machines en verzorgen we complete projecten, inclusief gebouw-engineering, transport van machines, installatie, opstart en training van medewerkers. Omdat voor elke klant een machine wordt ontwikkeld, is iedere machine uniek. De volledige engineering wordt in huis uitgevoerd.

Wat we je bieden

Je komt te werken bij een succesvol internationaal familiebedrijf, waar loyaliteit en passie een grote rol spelen. Ga je bij ons aan de slag, dan ben je verzekerd van een baan waarin je zelfstandig werkt en veel verantwoordelijkheid kunt krijgen. Je kunt bij ons het verschil maken en werken aan ontwikkeling en innovatie. De lijnen zijn kort en de werkomgeving is prettig en informeel. Ondernemerschap, kwaliteit, duurzaamheid, professionaliteit, flexibiliteit, samenwerken en plezier in je werk zijn de kernwaarden van waaruit we denken en handelen.

Je salaris is gebaseerd op de zwaarte van je functie en ervaring en opleiding. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Bij veel functies zijn de werktijden flexibel in te delen.

Solliciteren of meer weten?

Heb je vragen over deze functie of wil je solliciteren? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op. We kijken met belangstelling uit naar je reactie!

Neem ook eens een kijkje op onze website: https://lekkerkerker.nl

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG).

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Uploaden
Zonder cv en/of motivatiebrief kunnen wij uw sollicitatie helaas niet in behandeling nemen.

Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld. Na verzending van dit formulier ontvang je een automatische bevestiging. Indien je geen bevestiging ontvangt, stuur dan een mail naar de afdeling Personeel & Organisatie: vacature@lekkerkerker.nl

Terug naar vacatures