MBO stagiair P&O

13/07/2018

Wil je in een klein team in de praktijk ervaring opdoen met de taken van een P&O medewerker? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

De Lekkerkerker Groep is op zoek naar een nieuwsgierige en leergierige MBO stagiair voor de afdeling P&O.

Standplaats: provincie Utrecht (Lopik)

Wat ga je doen

Wil je in een klein team in de praktijk ervaring opdoen met de taken van een P&O medewerker? Dan ben je bij ons aan het goede adres. De Lekkerkerker Groep is een succesvol internationaal familiebedrijf in de zuivelindustrie. De afdeling P&O bestaat uit 3 medewerkers en is werkzaam voor alle (productie)bedrijven binnen de Lekkerkerker Groep. Er wordt op de afdeling hard gewerkt én veel gelachen. We hebben circa 200 mensen in dienst en daarnaast een flexibele schil voor productiewerkzaamheden.

De Lekkerkerker Groep groeit en is volop in ontwikkeling. Op de afdeling P&O is dan ook genoeg te doen. Als stagiair draai je mee met de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling. Je krijgt de kans om veel te leren en te doen. Zo kun je denken aan:

 • Ondersteuning bij werving- en selectie.
 • Organiseren opleidingen en een bijdrage leveren aan subsidieaanvragen.
 • Verwerken van ziek- en herstelmeldingen en ondersteunen bij verzuimbegeleiding.
 • Voorbereiden van de maandelijkse salarisrun (de afdeling Finance voert de salarisrun uit).
 • Taken op het gebied van de interne communicatie, zoals voor onze digitale mededelingenborden en het intranet.
 • Vragen van medewerkers en leidinggevenden beantwoorden.
 • Alle voorkomende taken rondom de personeelsadministratie.
 • Ondersteunen bij de inrichting van een nieuw HR systeem.

Daarnaast horen we graag van je wat je zou willen leren en oppakken. Er zijn mogelijkheden genoeg!

Wat breng je mee

We maken graag kennis met je als je:

 • Een Mbo-opleiding medewerker Human Resource Management (of vergelijkbaar) volgt.
 • Enthousiast, sociaal en communicatief bent.
 • Overweg kunt met Microsoft Office.
 • Gevoel voor humor hebt en het liefst ook een beetje pit.

Wat we je bieden

Je stage is bij een internationaal familiebedrijf, waar loyaliteit en passie een grote rol spelen. Je krijgt de mogelijkheid om alle aspecten van het werk als P&O medewerker te leren kennen. De Lekkerkerker Groep kent een informele sfeer, waar werknemers echt een binding hebben met de organisatie. De lijnen zijn kort en de werkomgeving is prettig en informeel. Ondernemerschap, kwaliteit, duurzaamheid, professionaliteit, flexibiliteit, samenwerken en plezier in je werk zijn de kernwaarden van waaruit we denken en handelen.

Je ontvangt een stagevergoeding van €10,- bruto per dag. Daarnaast ontvang je een reiskosten-vergoeding als je geen Ov-jaarkaart hebt.

Over ons bedrijf

De Lekkerkerker Groep bestaat uit vier productiebedrijven, waarvan drie in de zuivel en één bedrijf waar wereldwijd zuivelprocessing- en verpakkingsmachines en complete fabrieken worden gereviseerd, verkocht en geïnstalleerd.

Lekkerkerker Dairy & Food Equipment B.V. is gespecialiseerd in gebruikte machines. Wij bieden complete revisie van gebruikte A-merk machines aan, maar een machine controle of het leveren van machines in de conditie zoals die op voorraad staan, behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast verkopen we nieuwe units en productielijnen, veilen we gebruikte machines en verzorgen we complete projecten, inclusief gebouw-engineering, transport van machines, installatie, opstart en training van medewerkers. Omdat voor elke klant een nieuwe machine wordt ontwikkeld, is iedere machine uniek. De volledige engineering wordt in huis uitgevoerd.

Onze bedrijven in de zuivel, De Zuivelmakers, Lebo Kaas en Kasi Food, zijn gespecialiseerd in de productie van verse roomkaas, yoghurtproducten, zoete desserts, diverse (smelt)kaasproducten en kruidenboter. De producten worden met veel passie en enthousiasme door ons team gemaakt en geleverd aan de consumentenmarkt, food-service en industriële markten in de Benelux en Duitsland. Hierbij wordt een duale strategie van private label en eigen merken gevolgd. Naast het reguliere assortiment worden er thematische producten geleverd, voor bijvoorbeeld feestdagen en seizoenen.

Reageren of meer weten?

Heb je vragen over deze stageplek of wil je reageren? Kijk op onze website www.lekkerkerkergroep.nl of op LinkedIn https://www.linkedin.com/company/lekkerkerker-groep Je kunt op de website het sollicitatieformulier invullen of bellen/appen met de afdeling Personeel & Organisatie, 0348-558080 of 06-22093369.

We kijken met belangstelling uit naar je reactie!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Uploaden

Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld. Na verzending van dit formulier ontvang je een automatische bevestiging. Indien je geen bevestiging ontvangt, stuur dan een mail naar de afdeling Personeel & Organisatie: vacature@lekkerkerker.nl

Terug naar vacatures