P&O stagiair

13/07/2018

Als P&O stagiair werken vanuit het mooie Groene Hart?

De Lekkerkerker Groep is op zoek naar een nieuwsgierige en leergierige P&O stagiair

Standplaats: provincie Utrecht (Lopik)

Wat ga je doen

Wil je in een klein team in de volle breedte HR-ervaring opdoen? Dan ben je bij ons als P&O stagiair aan het goede adres. De Lekkerkerker Groep is een succesvol internationaal familiebedrijf in de zuivelindustrie.
De afdeling P&O in Lopik bestaat uit 3 medewerkers en is werkzaam voor alle (productie)bedrijven binnen de Lekkerkerker Groep. Er wordt op de afdeling hard gewerkt én veel gelachen. We hebben circa 200 mensen in dienst en daarnaast een flexibele schil voor productiewerkzaamheden.

De Lekkerkerker Groep groeit en is volop in ontwikkeling. Medewerkers krijgen bij ons de ruimte om hun werk zelfstandig uit te voeren en zijn positief over de samenwerking met directe collega’s (MTO score dit voorjaar een 8,4 en een 8). Als stagiair draai je mee met de dagelijkse werkzaamheden. Deze stage geeft je inzicht in de praktische uitvoering, wettelijke regels en ethiek die het HR-vak met zich meebrengt, je:

  • Voert werving- en selectie activiteiten uit.
  • Organiseert opleidingen en levert een bijdrage aan subsidieaanvragen.
  • Verwerkt ziek- en herstelmeldingen en ondersteunt bij verzuimbegeleiding.
  • Hebt taken op het gebied van de personeels- en salarisadministratie.
  • Adviseert en ondersteunt medewerkers en leidinggevenden bij HR gerelateerde zaken.
  • Levert een bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van het HR beleid.

Naast deze operationele taken, kun je als P&O stagiair deelnemen aan projecten die bijdragen aan het verder professionaliseren van onze organisatie. Zo staat er dit jaar de implementatie van een nieuw HR systeem op de agenda; gaan we aan de slag met competentiemanagement; zijn we bezig met het inrichten van de medezeggenschap en gaat één van de bedrijven over naar een andere cao (we werken met verschillende cao’s). Ook is het mogelijk om een afstudeeropdracht bij ons uit te voeren. Het onderwerp kunnen we in overleg bepalen.

Wat breng je mee

We maken graag kennis met je als je past in het volgende profiel. Je:

  • Volgt een Hbo-opleiding richting Human Resource Management (of vergelijkbaar).
  • Bent enthousiast, sociaal en communicatief.
  • Kunt goed overweg met Microsoft Office en bent IT-vaardig.
  • Hebt gevoel voor humor en durft je mening en visie te geven.

Wat we je bieden

Je stage speelt zich af bij een internationaal familiebedrijf, waar loyaliteit en passie een grote rol spelen. Je krijgt de mogelijkheid om alle aspecten van het HR-vak direct en indirect te leren kennen. De Lekkerkerker Groep kent een informele sfeer, waar werknemers echt een binding hebben met de organisatie. De lijnen zijn kort en de werkomgeving is prettig en informeel. Ondernemerschap, kwaliteit, duurzaamheid, professionaliteit, flexibiliteit, samenwerken en plezier in je werk zijn de kernwaarden van waaruit we denken en handelen.

Je ontvangt een goede stagevergoeding. Daarnaast ontvang je een reiskosten-vergoeding als je geen Ov-jaarkaart hebt.

Over ons bedrijf

De Lekkerkerker Groep bestaat uit vier productiebedrijven, waarvan drie in de zuivel en één bedrijf waar wereldwijd zuivelprocessing- en verpakkingsmachines en complete fabrieken worden gereviseerd, verkocht en geïnstalleerd.

Lekkerkerker Dairy & Food Equipment B.V. is gespecialiseerd in gebruikte machines. Wij bieden complete revisie van gebruikte A-merk machines aan, maar een machine controle of het leveren van machines in de conditie zoals die op voorraad staan, behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast verkopen we nieuwe units en productielijnen, veilen we gebruikte machines en verzorgen we complete projecten, inclusief gebouw-engineering, transport van machines, installatie, opstart en training van medewerkers. Omdat voor elke klant een nieuwe machine wordt ontwikkeld, is iedere machine uniek. De volledige engineering wordt in huis uitgevoerd.

Onze bedrijven in de zuivel, De Zuivelmakers, Lebo Kaas en Kasi Food, zijn gespecialiseerd in de productie van verse roomkaas, yoghurtproducten, zoete desserts, diverse (smelt)kaasproducten en kruidenboter. De producten worden met veel passie en enthousiasme door ons team gemaakt en geleverd aan de consumentenmarkt, food-service en industriële markten in de Benelux en Duitsland. Hierbij wordt een duale strategie van private label en eigen merken gevolgd. Naast het reguliere assortiment worden er thematische producten geleverd, voor bijvoorbeeld feestdagen en seizoenen.

Reageren of meer weten?

Heb je vragen over deze stageplek of wil je reageren? Kijk op onze website www.lekkerkerkergroep.nl of op LinkedIn https://www.linkedin.com/company/lekkerkerker-groep Je kunt op de website het sollicitatieformulier invullen of bellen/appen met de afdeling Personeel & Organisatie, 0348-558080 of 06-22093369.

We kijken met belangstelling uit naar je reactie!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Uploaden

Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld. Na verzending van dit formulier ontvang je een automatische bevestiging. Indien je geen bevestiging ontvangt, stuur dan een mail naar de afdeling Personeel & Organisatie: vacature@lekkerkerker.nl

Terug naar vacatures