Monteur Machinebouw

16/08/2019

Vind je het leuk om tweedehandse machines te reviseren, zodat ze weer als nieuw de deur uitgaan?

De Lekkerkerker Groep heeft een mooie vacature voor een Monteur Machinebouw bij ons bedrijf Lekkerkerker Dairy & Food Equipment (LDFE). We bieden je de mogelijkheid om je als monteur verder te ontwikkelen in een functie met veel variatie en uitdaging.

Standplaats: provincie Utrecht (Lopik)

Wat ga je doen

Je stapt in de wereld van de zuivel. We verkopen bij LDFE volledig gereviseerde A-merk machines die we 2e hands opkopen, maar verhandelen ook ‘as is’. Dit doen we wereldwijd.

Het team bestaat uit ervaren technici die samen werken aan meerdere projecten. Je bent vooral bezig met revisie-, modificatie- en reparatiewerkzaamheden van zuivelmachines, installaties, machinedelen en componenten. Het opsporen en oplossen van mogelijke technische problemen is iedere keer weer een uitdaging. Je krijgt te maken met diverse merken en typen pompen, reductoren, centrifuges, warmtewisselaars, hogedrukpompen, elektromotoren, cilinders, separatoren en homogenisatoren.

Je voert revisietrajecten zelfstandig uit en werkt samen met werkvoorbereiding en project engineering. Je houdt de voortgang van je projecten goed in de gaten en informeert en rapporteert hierover. Waar nodig zorg je voor het bestellen van onderdelen. Ook stel je machines af, controleer en test je deze en legt de testresultaten vast. Zie je mogelijkheden voor (product) verbetering, dan ga je hiermee aan de slag.

In deze afwisselende baan kun jij je passie en je vakmanschap meer dan kwijt. Je bent werkzaam in een goed ingerichte werkplaats, en je installeert ook machines op locatie in binnen- en buitenland. Het minimum aan klantbezoek ligt rond de 10 dagen per jaar, maar wil je meer op pad, dan is dit mogelijk.

Wat breng je mee

We komen graag met je in contact indien je beschikt over:
• Een opleiding op MBO niveau 3/4, richting werktuigbouw.
• De kennis om technische componententekening te lezen en interpreteren.
• De drive om gestructureerd en netjes je werk te doen.
• Kennis van het Engels, zodanig dat je jezelf in het buitenland kunt redden.
• Het vermogen om goed in een team samen te werken.
• Enige relevante werkervaring.

Wat we je bieden

Je komt te werken bij een succesvol internationaal familiebedrijf, waar loyaliteit en passie een grote rol spelen. Ga je bij ons aan de slag, dan ben je verzekerd van een baan waarin je zelfstandig werkt en veel verantwoordelijkheid kunt krijgen. De lijnen zijn kort en je werkomgeving is prettig en informeel. Ondernemerschap, kwaliteit, duurzaamheid, professionaliteit, flexibiliteit, samenwerken en plezier in je werk zijn de kernwaarden van waaruit we denken en handelen.

We zijn aangesloten bij de CAO Metalektro. Je salaris is marktconform en afhankelijk van je opleiding en werkervaring. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Daarom investeren we, naast een uitgebreid inwerktraject, in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Je werkt fulltime (40 uur per week), met flexibele werktijden.

Over ons bedrijf

Lekkerkerker Dairy & Food Equipment B.V. is gespecialiseerd in gebruikte machines. Wij bieden complete revisie van gebruikte A-merk machines aan, maar een machine controle of het leveren van machines in de conditie zoals die op voorraad staan, behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast verkopen we nieuwe units en productielijnen, veilen we gebruikte machines en verzorgen we complete projecten, inclusief gebouw-engineering, transport van machines, installatie, opstart en training van medewerkers. Omdat voor elke klant een machine wordt ontwikkeld, is iedere machine uniek. De volledige engineering wordt in huis uitgevoerd.

Solliciteren of meer weten?

Heb je vragen over deze functie of wil je solliciteren? Kijk op onze website www.lekkerkerker.nl of onze corporate website www.lekkerkerkergroep.nl. Hier kun je een sollicitatieformulier invullen. Je kunt ook bellen of een appje sturen naar Selma van de afdeling P&O, 06-22093369. We kijken met belangstelling uit naar je reactie!

Neem ook eens een kijkje op onze website: https://lekkerkerker.nl

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG).

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Uploaden
Zonder cv en/of motivatiebrief kunnen wij uw sollicitatie helaas niet in behandeling nemen.

Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld. Na verzending van dit formulier ontvang je een automatische bevestiging. Indien je geen bevestiging ontvangt, stuur dan een mail naar de afdeling Personeel & Organisatie: vacature@lekkerkerker.nl

Terug naar vacatures