Storings- en onderhoudsmonteur

21/03/2019

Spreekt afwisselend werk bij onze zuivelbedrijven aan apparatuur, machines en installaties je aan?

Lekkerkerker Dairy & Food Equipment B.V. zoekt een allround Storings- en onderhoudsmonteur
Standplaats: provincie Utrecht (Lopik)

Wat ga je doen

Als Storing- en onderhoudsmonteur is geen dag hetzelfde. Je gaat werken voor alle productiebedrijven binnen de Lekkerkerker Groep. Een zelfstandige functie, waarbij je mechanische en elektrotechnische storingen aan de bedrijfsinstallaties verhelpt en hydraulische en pneumatische installaties onderhoudt en repareert.
Je verwisselt onderdelen en gereedschappen en stelt deze af. Ook maak je onderdelen volgens tekening, schets, model of mondelinge richtlijnen, met vaak grote nauwkeurigheid. Je voert preventieve onderhoudsinspecties en reparaties uit aan alle machines, installaties, transportsystemen en randapparatuur in de productieafdelingen. Je draagt zorg voor de eindcontroles op de werking van gerepareerde machines en units en komt met de juiste follow-up. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en instructie van monteurs van buiten firma’s, in die gevallen dat er gezamenlijk werkzaamheden uitgevoerd worden. Bij al je werkzaamheden pas je de regels rondom veilig en hygiënisch werken toe.

Wat breng je mee

We komen graag met je in contact indien je beschikt over:
• Een opleiding op minimaal MBO niveau 3, richting werktuigbouw of mechatronica.
• Tussen de 2 en 5 jaar ervaring met machine onderhoud (het liefst in de voedingsmiddelenindustrie).
• Bij voorkeur kennis van NEN1010/3140.
• De vaardigheid om te werken met boor-, draai-, frees-, slijpbanken en lasapparatuur.
• Een flexibele instelling en een hands-on mentaliteit.

Wat we je bieden

Je komt te werken bij een succesvol internationaal familiebedrijf, waar loyaliteit en passie een grote rol spelen. Ga je bij ons aan de slag, dan ben je verzekerd van een baan waarin je zelfstandig werkt en veel verantwoordelijkheid kunt krijgen. Je kunt bij ons het verschil maken en werken aan ontwikkeling en innovatie. De lijnen zijn kort en de werkomgeving is prettig en informeel. Ondernemerschap, kwaliteit, duurzaamheid, professionaliteit, flexibiliteit, samenwerken en plezier in je werk zijn de kernwaarden van waaruit we denken en handelen.
Je salaris is gebaseerd op de zwaarte van je functie en ervaring en opleiding. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied.
Je werktijden zijn flexibel in te delen en worden altijd in overleg bepaald. Je zal zowel zelfstandig, als in teamverband werken, waar we gebruik maken van elkaars kennis, ervaring en inzichten. Ook bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een telefoon van de zaak.

Over ons bedrijf

Lekkerkerker Dairy & Food Equipment B.V. is gespecialiseerd in gebruikte machines. Wij bieden complete revisie van gebruikte A-merk machines aan, maar een machine controle of het leveren van machines in de conditie zoals die op voorraad staan, behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast verkopen we nieuwe units en productielijnen, veilen we gebruikte machines en verzorgen we complete projecten, inclusief gebouw-engineering, transport van machines, installatie, opstart en training van medewerkers. Omdat voor elke klant een machine wordt ontwikkeld, is iedere machine uniek. De volledige engineering wordt in huis uitgevoerd.

Solliciteren of meer weten?

Heb je vragen over deze functie of wil je solliciteren? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op. We kijken met belangstelling uit naar je reactie!

Neem ook eens een kijkje op onze website: https://lekkerkerker.nl

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG).

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Uploaden

Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld. Na verzending van dit formulier ontvang je een automatische bevestiging. Indien je geen bevestiging ontvangt, stuur dan een mail naar de afdeling Personeel & Organisatie: vacature@lekkerkerker.nl

Terug naar vacatures