Back office medewerker - met telefoniste/ receptioniste taken -

04/01/2019

Wil jij graag werken als back office medewerker vanuit het Groene Hart?

De Lekkerkerker Groep is op zoek naar een spontane en vlotte back office medewerker, met telefoniste/receptioniste taken.

Standplaats: provincie Utrecht (Lopik)

Wat ga je doen

Je gaat aan het werk in de wereld van verse roomkaas, yoghurtproducten, zoete desserts, (smelt)kaasproducten, kruidenboter en zuivelprocessing- en verpakkingsmachines. Je hoofdtaak is het aannemen en doorverbinden van de telefoon voor de vier Lekkerkerker bedrijven en het ontvangen van bezoekers voor Lekkerkerker Dairy & Food Equipment. Bij dit bedrijf is ook je werkplek en heb je nog een aantal andere taken. Een leuke functie, waarbij je het visitekaartje bent en veel contacten hebt met collega’s en relaties over de hele wereld. Je:

 • Bedient de telefooncentrale (meeste telefoonverkeer gaat rechtstreeks) en zorgt voor het klantvriendelijk doorverbinden of afhandelen van interne en externe telefoongesprekken.
 • Ontvangt bezoekers op een gastvrije manier en beheert de bezoekerspassen
 • Bent binnen het bedrijf degene die alles regelt voor zakenreizen van collega’s en bezoeken van zakelijke relaties uit het buitenland. Je organiseert het vervoer van en naar de luchthaven, vraagt reisdocumenten aan, regelt certificaten en plant reizen van vlucht en hotel tot autohuur.
 • Verwerkt de inkomende en uitgaande post.
 • Scant, archiveert en zoekt documenten op, zoals folders, brochures en pakbonnen. Deze laatste koppel je aan orders in Exact.
 • Beheert het verkooparchief en zorgt dat het relatiebestand up-to-date is.
 • Zorgt dat je collega’s kunnen kopiëren door de papiervoorraad bij te houden en eventuele storingen op te (laten) lossen. Ook ondersteun je hen met het printen en inbinden van documenten.
 • Maakt aankondigingen op de beeldschermen, al dan niet in samenwerking met je collega die de marketing en communicatie doet.
 • Hebt de uitgifte en het beheer van sleutels onder je hoede.
 • Zorgt tot slot voor een opgeruimde receptie keuken.

Wat breng je mee

Om van deze functie een succes te maken heb je:

 • Een mbo werk- en denkniveau.
 • Enkele jaren ervaring met administratieve werkzaamheden en receptie- en telefoontaken.
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Een goede beheersing van het Engels en bij voorkeur wat kennis van het Duits, Spaans en/of Frans.
 • Een duidelijke en vriendelijke telefoonstem.
 • Een klantvriendelijke houding en ben je flexibel, geordend en zelfstandig.

Wat we je bieden

Je komt te werken bij een succesvol internationaal familiebedrijf, waar loyaliteit en passie een grote rol spelen. Lekkerkerker Dairy & Food Equipment B.V. kent een informele sfeer waar werknemers echt een binding hebben met de organisatie. Ga je bij ons aan de slag, dan ben je verzekerd van een baan waarin je zelfstandig werkt en veel verantwoordelijkheid kunt krijgen. Je kunt bij ons het verschil maken en werken aan ontwikkeling en innovatie. De lijnen zijn kort en de werkomgeving is prettig en informeel. Ondernemerschap, kwaliteit, duurzaamheid, professionaliteit, flexibiliteit, samenwerken en plezier in je werk zijn de kernwaarden van waaruit we denken en handelen.

Je salaris is gebaseerd op de zwaarte van de functie telefoniste/receptioniste en je ervaring en opleiding. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Je werktijden zijn flexibel.

Over ons bedrijf

De Lekkerkerker Groep bestaat uit vier productiebedrijven, waarvan drie in de zuivel en één bedrijf waar wereldwijd zuivelprocessing- en verpakkingsmachines en complete fabrieken worden gereviseerd, verkocht en geïnstalleerd. Er werken bij onze organisatie circa 200 mensen.

Lekkerkerker Dairy & Food Equipment B.V. is gespecialiseerd in gebruikte machines. Wij bieden complete revisie van gebruikte A-merk machines aan, maar een machine controle of het leveren van machines in de conditie zoals die op voorraad staan, behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast verkopen we nieuwe units en productielijnen, veilen we gebruikte machines en verzorgen we complete projecten, inclusief gebouw-engineering, transport van machines, installatie, opstart en training van medewerkers. Omdat voor elke klant een nieuwe machine wordt ontwikkeld, is iedere machine uniek. De volledige engineering wordt in huis uitgevoerd.

Onze bedrijven in de zuivel, De Zuivelmakers, Lebo Kaas en Kasi Food, zijn gespecialiseerd in de productie van verse roomkaas, yoghurtproducten, zoete desserts, diverse (smelt)kaasproducten en kruidenboter. De producten worden met veel passie en enthousiasme door ons team gemaakt en geleverd aan de consumentenmarkt, food-service en industriële markten in de Benelux en Duitsland. Hierbij wordt een duale strategie van private label en eigen merken gevolgd. Naast het reguliere assortiment worden er thematische producten geleverd, voor bijvoorbeeld feestdagen en seizoenen.

Door de brede kennis van zuiveltechniek en zuivelproducten binnen onze groep is er veel ruimte voor innovatie en productontwikkeling. De grootte van de onderneming, korte lijnen en een flexibele houding zorgen ervoor dat er snel keuzes worden gemaakt en op de vraag van de markt kan worden ingespeeld.

Solliciteren of meer weten?

Heb je vragen over deze functie of wil je solliciteren? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op. We kijken met belangstelling uit naar je reactie!

Neem ook eens een kijkje op onze website: https://lekkerkerker.nl

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG).

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Uploaden

Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld. Na verzending van dit formulier ontvang je een automatische bevestiging. Indien je geen bevestiging ontvangt, stuur dan een mail naar de afdeling Personeel & Organisatie: vacature@lekkerkerker.nl

Terug naar vacatures